Rateonium ICO-platform



Consumenten zijn sterk afhankelijk van beoordelingen om impressies te creëren over specifieke producten of diensten of zelfs merken. Tegenwoordig zoeken alle bedrijven naar effectieve manieren om de mening van hun klanten te werven en deze te analyseren om een ​​hoger niveau van retentie te bieden.

Verscheidene obstakels, zoals het gebrek aan voldoende incentives, vertrouwelijkheid van gegevens en de anonimiteit van consumenten, dwongen veel gebruikers echter om afstand te doen van het proces van bedrijfswaardering of beoordeling. Rateonium lost al deze problemen op door het optimaliseren van inhoudstandaarden en het verifiëren van feedback, evenals een verscheidenheid aan beloningen als prikkels voor gebruikers.

Rateonium is een zeer uitgebreid beoordelingssysteem dat kan worden aangepast aan elke groep klanten, waardoor consumenten veel beter dan voorheen met bedrijven kunnen communiceren. Het heeft een eenvoudig ontwerp met een basisalgoritme dat gebruikers in staat stelt beoordelingen te geven met relevantere inhoud. Meerdere taalopties in combinatie met universele partnerbedrijven helpen ervoor te zorgen dat het ecosysteem van Rateonium altijd divers en levendig zal zijn.

Hier zijn de kritische visies van het Rateonium-platform ten aanzien van consumenten:

Focus op authenticiteit:

Een essentiële vereiste voor het verifiëren van gebruikersfeedback wordt bereikt door de ingebouwde RTO-validatie. Het doel is hier om wederzijds vertrouwen tussen klanten en bedrijven te stimuleren.

Ingesloten codering:

Rateonium zorgt ervoor dat persoonlijke gegevens te allen tijde veilig zijn, via toegangscontrole en toegangscontrolemaatregelen, en een betrouwbaar gegevensuitwisselingssysteem om strikte veiligheidsnormen te handhaven.

Dagelijks gebruik:
een breed scala aan bewezen zakelijke partners, gecombineerd met de schaalbaarheid van het toevoegen van andere bedrijven aan het systeem, zorgt ervoor dat Rateonium gedurende een korte periode meer beloningen zal aanbieden. Elke gebruiker ontvangt individuele onderscheidingen in het systeem.

Valutahandel:
Ratec-tokens die zijn verkregen via dit Rateonium-systeem kunnen worden verhandeld op elk handelsplatform voor andere cryptoconversies of FIAT-valuta's.

Rateonium Business Opportunities
Het Rateonium-netwerk biedt bedrijven de volgende opmerkelijke functies om een ​​duurzaam en economisch stabiel enquêtesysteem te creëren:

Eerlijke antwoorden:
door het proces van het controleren van Rateonium kunnen bedrijven profiteren van eerlijke feedback, omdat de gebruiker eerst voor publicatie zal worden gecontroleerd.

Voortdurende acquisitie van klanten:
naarmate bedrijven positieve feedback ontvangen, zullen meer klanten de mogelijkheid overwegen om deze bedrijven te testen, zodat klanten continu kunnen worden geworven. Bedrijven kunnen ook rapporten analyseren om de kwaliteit te waarborgen.

Ondersteuning voor kleine bedrijven:
het Rateonium-abonneesysteem zorgt ervoor dat grootschalige en kleinschalige bedrijven gelijke voorwaarden hebben. Grotere organisaties ontvangen alleen een abonnement via lokale vestigingen en niet als het hele bedrijf.

Voorkomen van
marktfluctuaties : door twee afzonderlijke tokens, Ratec-token en Rateonium-token in te zetten, wordt de valuta beschermd tegen marktfluctuaties en prijsspeculatie.

ICO-parameters

Tokens: RTC
Totaal volume RTC: 801 703 971
Voorverkoop
: 10/8/2018 tot 25/8/2018 De verkoopdatum: 25/8/2018 tot 25/9/2018
Harde kaft: 84,234 ETH
Zachte kaft: 32 000 ETH

10% tokenverdeling: teamleden
7%: strategische zakenpartners
83%: token verkoopevenementen
Voorgesteld gebruik van het fonds
5%: team
7%: serverbeheer en gegevensbescherming
8%: verwerving van universele partners
20%: applicatieontwikkeling en -optimalisatie
25%: technische ontwikkeling, inclusief de productie van scanners en kaarten Rateonium
35%: universele marketing

ICO tijdlijn



Gedetailleerde informatie:

Website: https://rateonium.com
Witboek: https://rateonium.com/whitepaper.pdf
Reddit: https://www.reddit.com/r/Rateonium
Twitter: https://twitter.com/@rateonium
Telegram: https://t.me/rateonium
ANN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4762727.0

Profiel van BTT:https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2027828
ETH: 0x73998E2fB5604606E87585edc2C834539400985B

Comments

Popular posts from this blog

Zaza

OPU- 스킨 케어 측정, 관리 및 모니터링을위한 다가오는 디지털 솔루션 제공 업체.

ZAN 동전