INGOT COIN


Evolucija bitkoina i drugih kriptografskih oblika novca učinila je privlačnim trgovcima / forex trgovcima i finansijskim stručnjacima da se ulažu.

Pre nego što se investicije mogu izvršiti na finansijskom tržištu, investitori prolaze kroz posrednike ili treće strane kako bi pomogli u procesu investiranja. Ovo usporava vreme završetka transakcije i dovodi do povećanih transakcijskih troškova i naknada, čime se sprečavaju investitori da ulažu i uključe na sva dostupna tržišta vredna investiranja.

Neki izazovi na finansijskom tržištu uključuju -

• Visoka transakciona taksa: Brokeri i banke su upoznati sa izazivanjem visokih troškova za teoretičare. U svakom slučaju, ovi stručnjaci su neizbežni jer su oni centralni pojedinci.

• Nema veza između tradicionalnog i kripto finansijskog sektora. Ovo sprečava budžetske stručnjake da svoje prednosti plasiraju sa medija na sledeći.

• Otpadnost tržišta: u ovom trenutku deo koji se odnosi na gotovinu oslanja se na jedinstveno vodjenje računa o sistemu. Ovo je neverovatno neefikasan i uzrokuje incident.

• Sistem nije transparentan: mnoge rupe u sistemu čine ga investitorima da ne veruju.
Ovi nedostaci su ono što INGOT platforma nudi rješenjima.

INGOT ECOSYSTEM



Ingotcoin ekosistem je prirodni sistem napravljen za povezivanje jedinstvenih kripto tržišta sa naprednim finansijskim sredstvima kako bi se smanjila neadekvatnost i prenijela okolina koja je omogućila subvencioniranje za poslovne posluge u budžetskim željama.

Ingot kovač je izgrađen na pametnom ugovoru Ethereum blokchain sistem. Ovo će osigurati brže transakcije i značajno smanjiti povezane troškove. Ekosistem kovanog novca bi u suštini omogućio svakome da se bavi trgovinom bez obzira na nivo kriptovanog iskustva i razumevanja i obezbedio apsolutno sigurno trgovanje i transakcije sa funkcijom Know your customer (KYC).

KOMPONENTE ECOSYSTEMA INGOT COIN-a

• IC novčanik - ovo je apsolutno cry2 džepove zasnovane na bloka, koji se koriste kao kompletna podešavanja bez kraja svakog računarskog novca na prirodnoj mreži Ingot. Korisnici u ekosistemu kovanog novca moći će koristiti IC novčanik za čuvanje, primanje i slanje različitih kriptokutencija u razmjenu i druge novčanike.

• IC razmena: razmjena IC-a je gdje bi se sprovele aktivnosti kripto trgovanja. Grantovi za razmenu iskustava IR razmenjuju ispitivačima razmjenu kompjuterizovanih vrsta gotovog novca, fiat finansijskih potreba, uobičajeni budžetski instrument - IC brokerska: IC brokersko bi efikasno omogućilo likvidnost u finansijskom trgovanju i investiranju.

• IC digitalna banka: IC banka prati IC brokersku i IC razmenu, kao i sredstva i trgovinske aktivnosti korisnika.

• IC posredništvo - Ovaj element je izvršavanje likvidnosti i raspoređivanje nekoliko otvorenih vrata za finansijske stručnjake kroz Ingot brokerski ulaz.

• sertifikat IC: IC certifikat je odgovoran za obuku za kripto valutu za korisnike. IC kripto sertifikator ide u ponudi da otkrije kako ispitivači imaju grubo blokiranje, kriptografiju, menadžersku konzistentnost i proračunsku režiju.

• IC ICO accelerator: IC ICO akcelerator pomaže u prikupljanju sredstava putem marketinga i drugih sredstava.

INGOT TOKEN
Toktoeni za ingot je utility i sigurnosni token. Može se koristiti kao tehnika za instalaciju unutar biološkog sistema i spoljnih elemenata. Nosioci žetona garantovane su najviše prednosti u cilju sletanja.
Kovani novac je pogonska sila platforme. Vlasnici IC novca će na sličan način dobiti platu preference organizacije.

TOKEN DETAILS
Ukupna ponuda - 120.000.000 IC
Unsold tokensa će biti zapaljene. (Iako sam siguran da neće biti neprodatih)
Tvrdi poklopac - 90.000.000 $
Meki poklopac - 37.000.000 $
Prihvaćeni načini plaćanja su Fiat, Eth, BTC, Xrp. Etc.






ZAKLJUČAK
Posmatrajući vizije INGOT-a, vidimo da je projekat jedan sa velikim budućim potencijalima. Investitorima se savetuje da promene svoja ulaganja što platforma garantuje njihov povraćaj ulaganja.

Korisne veze:
web stranica: https://www.ingotcoin.io/
Bele boje: https://www.ingotcoin.io/documents/en/white-paper.pdf
Twitter: https://twitter.com/icoingot
Telegram: https : //t.me/INGOTCoin
Ann thread: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3581009
Facebook: https://www.facebook.com/ICOINGOT/
ETH: 0x73998E2fB5604606E87585edc2C834539400985B

Comments

Popular posts from this blog

Zaza

OPU- 스킨 케어 측정, 관리 및 모니터링을위한 다가오는 디지털 솔루션 제공 업체.

ZAN 동전