ALIGATOCOIN - o se suiga i le maketi o fefaʻatauaiga!


Talofa uo, ou te fia faailoa atu oe i le poloketi lelei AligatoCoin!



Aligato Team o loʻo galue i luga o se faʻatauga fou o faʻatauga, faʻavae i luga o tekonolosi blockchain ma AligatoCoin cryptocurrency. O le a avea lenei ma lomiga 2.0 o le Aligato.pl trading trading talu mai le 2016.
O le sini o le poloketi o le fatuina lea o se tulaga tulaga ese ma faafaigofie ai le olaga ma sili atu ona faigofie mo tagata uma e auai i le faiga o le i-commerce O le AligatoCoin ua faaleleia le maketi o le E-commerce , faatasi ai ma le fesoasoani a tekinolosi faʻaonapo nei.



O le a le mea e tulaga ese ma matagofie ai le poloketi:

Faʻaaogāina o Faʻamatalaga Faʻatino: O le faʻamalamalamaina o se suʻesuʻega loloto o le faʻaogaina o le atamai o le a maua ai le faʻamafanafanaga o le tagata ma le tele o le taimi e teu ai. O le polokalama o le a faʻaleleia uma ai le faʻatau atu ma le faʻatauga. O le a manatuaina ai le 'aufaʻatau' manaoga ma fetuutuunai ofo mo o latou manaʻoga taitoatasi. O le a fesoasoani foi i le lolomiina o faatau atu faʻatau ma faʻatau. O le faʻaaogaina o le atamai o le a faʻatautaia le faʻatau, sailia o mea ma soʻo se fegalegaleaiga ma le faʻavae.




Faʻamatalaga fou o le logistic: O le manatu autu o le fatuina o se faiga e aofia ai le faʻaaogaina o vailaau fou, le faʻaaogaina o ni fofo fou, faʻapea foʻi ma mea faʻaleleia, ma faʻafouina malosiaga faʻafouina. O vaʻalele faʻapitoa e faʻafeiloaʻi ai le taimi mulimuli o le faʻasalaga o oloa i le tagata faʻatau, ma o le a faʻavae le polokalama atoa i luga o atinaʻe o iai nei. O le a le o se taimi umi le faʻaofiina.



Isi faʻamanuiaga o le ata faataitai:
Le au lagolago lagolago: Ae peitai, o Aligato o le a le atoa lona faʻavaeina i le masini ma le atamai. Po o fea lava e le mafai ona faʻaaogaina se tagata, o le aufaigaluega agavaa o le a i lau auʻaunaga. Le mautinoa o le aufaigaluega e foia faafitauli o tagata faʻaoga i luga o se faʻaauau pea. E le gata i lea, o le pulega ma le tausitusi o le a fesoasoani ia te oe i mataupu e fesoʻotaʻi ma lafoga, faʻasalalau, faʻamatalaga ma pulega.
O le lalolagi atoa: O la latou sini o le faafaigofieina o le olaga, e tusa lava po o le a le amataga po o le aganuu. Faʻaleleia le lelei o le olaga o tagata o le a taʻitaʻia ai le tuputupu ae o le poloketi. Latou te iloa o le a latou manaʻomia ni fuafuaga faʻataʻatitia ma ni fesoʻotaʻiga e faavae i luga o le fiafia e ausia le sini. E mafai ona e mautinoa o le a taumafai le poloketi mo na fesoʻotaʻiga i le taimi lava e amata ai ona faʻaaogaina o latou manatu. I totonu o paaga AligatoCoin ua i ai nei kamupani faatuatuaina e pei: Akademia Internetu, Comparic.pl, ATBCoin, LIGA BTC, CryptoMedics, E-BIZNES.

O le sini autu a AligatoCoin o le manumalo i se tulaga malosi ma le mausali i le lalolagi o fefaʻatauaiga i luga o le lalolagi, tuʻuina atu auaunaga sili ona lelei, galuega faʻatau maketi lelei, atinaʻeina o atamai faʻapitoa, o ia mea uma e puleaina e tomai sili ma tomai o le au. O le poloketi e fia ausia lenei mea e ala i le taaalo i tulafono, ona oa latou amio ma le agaga o se tasi lea o aseta sili.
Values, lea e taialaina ai le poloketi i gaoioiga i aso taitasi, e faavae i mataupu faavae nei: 1) tausisia le lelei i tau uma, 2) taʻalo i tulafono a pisinisi ma usitai i le tulafono, 3) faaaloalo i tagata faigaluega, 4) faapalepale ma le faʻaituau, 5 ) tulaga maualuluga i le galuega, 6) Faʻataʻitaʻiga Play Fair, 7) tausia le manuia lautele ma le puipuiga o le siosiomaga.



Faʻamatalaga mo ico: 


Igoa o le Tokenua: AligatoCoin
Faailoga Faailoga: ALC
Platform: Ethereum (ERC20)
Faʻasalalauina: O ALC faʻamaonia o le a tuʻuina atu pe a uma le ICO ua tapunia
Cryptocurrency Unit (Token) Tau: 1 ALC = 0,50 USD
Aofai o le aofaʻi o le Faailoga o le Cryptocurrency Atoa: 1 ALC
ICO Faʻaauau i le: 30.07.2018 (12:00 CET)
ICO Faaiʻu i le: 30.08.2018 (12:00 CET)
Talosaga: 1,000,000 ALC
Sini: 35,000,000 ALC
Maximum Cryptocurrency Faʻaliliuga o le Volume (Cap Cap) : 70,000,000 ALC
Maximum Cryptocurrency Supply: 100,000,000 ALC
Distribution Distribution: Aligato 30%; faʻasalalau tagata faʻapitoa 70%
Faʻasalaga Tupe: BTC, ETH, LTC, DOGECOIN, ATB, Aligato.pl (PLN & USD)



I le faaiuga, ou te fia taʻua se au faʻapolofesa i le tele o tausaga o le poto masani, lea e galue ma le agavaa i le galuega. Ou te fautuaina le gauai atu i le poloketi, o se galuega fou fou o le 2018 ma le tele gafatia ma se lumanaʻi manuia!

Faʻamatalaga:
 Upega: https://aligatocoin.io/
 White pepa: https://aligatocoin.io/whitepaper/aligatocoin-whitepaper-en.pdf
ANN Bitcointalk thread: https://bitcointalk.org/index. php topic = 3288216.0
 Twitter: https://twitter.com/aligatocoin_io
 Facebook: https://www.facebook.com/aligatocoin.io
 Telegram: https://t.me/aligatocoin

ETH tuatusi:0x73998E2fB5604606E87585edc2C834539400985B

Comments

Popular posts from this blog

Zaza

OPU- 스킨 케어 측정, 관리 및 모니터링을위한 다가오는 디지털 솔루션 제공 업체.

ZAN 동전